Raamdecoratie

Met een goede binnenzonwering regelt u de lichtinval en inkijk in je huis helemaal zelf. Tegelijk is het een sfeer- en beeldbepalend element. Daarom spreken wij liever van raamdecoratie.

Raamdecoratie

Bij Van den Berg INTERIEUR vindt u alles op het gebied van binnen zonwering en raamdecoratie. Denk aan jaloezieën, shutters, lamellen, paneelgordijnen, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, twist rolgordijnen, vouwgordijnen, duettes, plissés en silhouette. Met de juiste materiaalkeuze, afwerking en confectioneren kun je perfect aansluit bij je persoonlijke interieurstijl: van klassiek en rijk tot strak en urban.

Raamdecoratie en binnenzonwering: kies voor kwaliteit bij Van den Berg Interieur

Het uitzoeken van de perfecte raamdecoratie voor uw huis of kantoor is superleuk, maar ook geen eenvoudige opgave. Door de talloze zonweringsproducten en de veelheid aan stijlen en stoffen is het immers moeilijk kiezen. Maar een ding is zeker, voor elk raam en elke ruimte heeft Van den Berg Interieur de passende oplossing in huis, stuk voor stuk van kwaliteitsmerken.

Wat dacht u bijvoorbeeld van paneelgordijnen? Ze zijn ideaal als raamdecoratie voor grote schuiframen. Met hun natuurlijke look & feel zijn het net van die Japanse schuifwanden. Via Van Den Berg Interieur kunt u uw eigen paneelgordijn geheel naar eigen smaak laten samenstellen. Zoek in onze showroom enkele passende gordijnstoffen uit en ons atelier in Genemuiden maakt je paneelgordijn op maat.

Voor dakramen biedt Velux mooie rolluiken en verduisterende rolgordijnen. Zo ontwierp Karim Rashid speciaal voor Velux een collectie met rijke kleuren en patronen. Velux heeft ook Energie Comfort gordijnen met honingraadstructuur, die dakramen beter isoleren.

Luxaflex inspiration dealer

En dan hebben we natuurlijk onze speciale Luxaflex-afdeling. Van den Berg Interieur is “Inspiration Dealer” van Luxaflex. Dit betekent dat u de nieuwste producten en innovaties in onze showroom kunt bekijken. Bijvoorbeeld onze collectie Twist® duo rolgordijnen. Met glimmende geweven patronen en luchtige transparanten. Met mooie pastelkleuren en natuurlijke groentinten, zacht blauw en aantrekkelijke roze looks.

Bijzonder stijlvol zijn de Luxaflex Silhouette Shades. Deze verdelen licht gelijkmatig over de kamer. Kantel de lamellen om meer of minder licht binnen te laten, terwijl het felste licht wordt gefilterd. Je kunt op deze manier genieten van het licht wat binnenvalt, zonder dat het hinderlijk is. De basiscollectie van Silhouette Shades staat bekend om zijn exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering.

Neem direct contact op
interieurspecialist zwolle

Praktische tips

  • Met verduisterende rolgordijnen is uw slaapkamer ook overdag lekker donker.
  • Veel Raamdecoratie heeft een extra isolerende werking.
  • Door raamdecoratie verhindert u ook zoninstraling in uw woning, meubels en vloer zal minder verkleuren.
Neem direct contact op
Raamdecoratie
Raamdecoratie
Raamdecoratie

Maak een afspraak en kom langs!

  • De beste manier om de raamdecoratie uw dromen te vinden is door simpelweg langs te komen. We hebben een ruime collectie in onze showroom in Kampen / IJsselmuiden en onze deskundige medewerkers adviseren u graag.  Zo slaagt u bij Van Den Berg Interieur altijd.
  • Vergeet ook niet om ook nog even bezoekje te brengen aan Kampen. Onze showroom ligt op slechts 100 meter van NS-station Kampen en de stadsbrug van deze, prachtige, oude Hanzestad.

Maak een keuze uit onderstaande bekende merken.

Luxaflex

Copa

Erfal

Keje

Fakro

Velux

Verosol

Maak een afspraak en kom langs!
Raamdecoratie

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen