Marmoleum

Met Marmoleum kies je voor creativiteit. Het bijna onuitputtelijke kleurenpalet is ideaal voor het maken van oogstrelende designvloeren. Natuurlijke materialen maken marmoleum verder super duurzaam!

Marmoleum

Marmoleum vloeren in Kampen en Zwolle: kies voor kwaliteit bij Van den Berg interieur.

Zoek je trendy tips voor je nieuwe marmoleum vloer? Overweeg zeker de granietachtige Terrazzo. Die laat zich goed combineren met allerlei betonlook designs. Verder kenmerken pastelkleuren de hedendaagse woontrends. Dit jaar zijn lila en pastelblauw de nieuwe trendkleuren. Ze worden gecombineerd met bleke naturellen zoals de Marmoleum vloer vtw02 in de kleur Kalk of de Marmoleum vtw16 in de kleur Kwarts. Verder is ook de Hongaarse punt ‘houtlook’, beschikbaar in nieuwe, rustige kleurstellingen, helemaal ‘on trend’.

Misschien wel de meest duurzame vloer!

Goed, gezond en duurzaam. Daar staan marmoleumvloeren om bekend. Marmoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, 72% daarvan is snel herwinbaar en 43% is gerecycled. Jute en vlas zijn jaargewassen die net als tarwe en maïs worden geoogst. Hars winnen is een continu proces, terwijl houtmeel, een afvalproduct van de houtindustrie, afkomstig is uit Europese productiebossen. Kalksteen is in overvloed beschikbaar. Overtuigd? De Marmoleum vtwonen collectie, dat een selectie maakte uit de bestaande Marmoleum collecties van Forbo Flooring, is misschien wel de duurzaamste vlakke vloer ter wereld. En ook nog eens volledig CO2-neutraal geproduceerd!

Neem direct contact op
interieurspecialist zwolle

De voordelen van een marmoleum vloer

 • Marmoleum is antistatisch en daardoor gemakkelijk stofvrij te houden: Ideaal voor mensen met astma en allergie.
 • Sommige marmoleumvloeren reduceren geluid tot maar liefst 14 decibel. Fijn voor de buren en de gebruikers. Naast geluid dempt marmoleum ook trillingen.
 • Een persoonlijke touch toevoegen is eveneens mogelijk door de integratie van een figuur in het dessin. Voor de afwerking kun je kiezen uit verschillende sierranden en plinten.
 • Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Door de lange levensduur is het extra duurzaam.
 • Voor de kantooromgeving of bedrijfspanden zijn marmoleum vloeren ook ideaal. Ze zijn niet alleen makkelijk qua onderhoud maar dragen ook zonder problemen zware gewichten als bureaus of archiefkasten. Het materiaal is ook zeer slijtvast. Zo is het niet nodig om een beschermende mat onder je bureaustoel te leggen.
 • Marmoleum is zeer kleurvast  en moeilijk ontvlambaar, dus zeer brandveilig. Zelfs een sigaret uitdoven brengt weinig schade aan. Verder kan marmoleum prima tegen een stootje, dus bij een feestje kun je helemaal los!
 • Marmoleum voelt zeer comfortabel aan. Omdat het materiaal makkelijk de omgevingstemperatuur aanneemt heb je eigenlijk vrijwel nooit last van koude voeten.
Neem direct contact op
Marmoleum
Marmoleum
Marmoleum

Even praktisch:

 • Marmoleum vloeren zijn leverbaar als banenmateriaal en als tegels. De vakman van Van den Berg Interieur zal deze komen leggen. Het materiaal wordt namelijk warm aangebracht.
 • Er is nu ook een eenvoudig marmoleum kliksysteem op HDF-panelen op de markt. Daarmee kun je eenvoudig zelf marmoleum leggen, vergelijkbaar met laminaat.
 • Vloerverwarming is te combineren met marmoleum. Let dan wel op de dikte van het marmoleum. Te dik materiaal houdt de warmte tegen, te dun marmoleum kan barsten.
 • Een marmoleum vloer is anti-bacteriologisch en vuilafstotend. Schoonmaken kan dus simpel en snel. Maak geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Deze beschadigen de toplaag. Wij hebben speciaal onderhoudsmiddel voor Marmoleum vloeren.
 • Marmoleum is minder geschikt in vochtige ruimtes. Het kan eventueel in de badkamer, maar het kliksysteem zeker niet. De naden zijn namelijk niet volledig gesloten.
 • Met de vloerplanner voor consumenten kunt u onze vloeren bekijken in o.a. woonkamers, slaapkamers en keukens met verschillende stijlen. Klik hier voor de vloerenplanner.
 • Marmoleum is ten opzichte van een pvc vloer een uitstekend alternatief. Wilt u liever een zachte vloerbedekking zoals tapijt? Klik dan hier.
Maak een afspraak en kom langs!
Marmoleum

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen