Marmoleum

Met Marmoleum kies je voor creativiteit. Het bijna onuitputtelijke kleurenpalet is ideaal voor het maken van oogstrelende designvloeren. Natuurlijke materialen maken marmoleum verder super duurzaam!

Marmoleum

Marmoleum vloeren in Kampen en Zwolle: kies voor kwaliteit bij Van den Berg INTERIEUR.

Zoek je trendy tips voor je nieuwe marmoleum vloer? Overweeg zeker de granietachtige Terrazzo. Die laat zich goed combineren met allerlei betonlook designs. Verder kenmerken pastelkleuren de hedendaagse woontrends. Dit jaar zijn lila en pastelblauw de nieuwe trendkleuren. Ze worden gecombineerd met bleke naturellen zoals de Marmoleum vloer vtwonen 02 in de kleur Kalk of de vtwonen16 in de kleur Kwarts. Verder is ook de ‘houtlook’, beschikbaar in nieuwe, rustige kleurstellingen, helemaal ‘on trend’. Via deze link krijgt u meer info over marmoleum.

Misschien wel de meest duurzame vloer!

Goed, gezond en duurzaam. Daar staan marmoleumvloeren om bekend. Linoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, 72% daarvan is snel herwinbaar en 43% is gerecycled. Jute en vlas zijn jaargewassen die net als tarwe en maïs worden geoogst. Hars winnen is een continu proces, terwijl houtmeel, een afvalproduct van de houtindustrie, afkomstig is uit Europese productiebossen. Kalksteen is in overvloed beschikbaar. Overtuigd? De Marmoleum vtwonen collectie, dat een selectie maakte uit de bestaande Marmoleum collecties van Forbo Flooring, is misschien wel de duurzaamste vlakke vloer ter wereld. En ook nog eens volledig CO2-neutraal geproduceerd!

Het is de eerste CO2-neutraal geproduceerde (cradle-to-gate) vloer ter wereld. Forbo’s linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld.

Forbo brengt u daarbij een fascinerende wereld van kleuren, dessins en daarmee ongekende mogelijkheden. Ons doel is een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur.

Neem direct contact op
interieurspecialist zwolle

De voordelen van een marmoleum vloer

 • De vloer is antistatisch en daardoor gemakkelijk stofvrij te houden: Ideaal voor mensen met astma en allergie.
 • Sommige linoleum vloeren reduceren geluid tot maar liefst 14 decibel. Fijn voor de buren en de gebruikers. Naast geluid dempt deze vloer ook trillingen.
 • Een persoonlijke touch toevoegen is eveneens mogelijk door de integratie van een figuur in het dessin. Voor de afwerking kun je kiezen uit verschillende sierranden en plinten.
 • Marmoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Door de lange levensduur is het extra duurzaam.
 • Voor de kantooromgeving of bedrijfspanden zijn deze vloeren ook ideaal. Ze zijn niet alleen makkelijk qua onderhoud maar dragen ook zonder problemen zware gewichten als bureaus of archiefkasten. Het materiaal is ook zeer slijtvast. Zo is het niet nodig om een beschermende mat onder je bureaustoel te leggen.
 • Linoleum is zeer kleurvast  en moeilijk ontvlambaar, dus zeer brandveilig. Zelfs een sigaret uitdoven brengt weinig schade aan. Verder kan de vloer prima tegen een stootje, dus bij een feestje kun je helemaal los!
 • De vloer voelt zeer comfortabel aan. Omdat het materiaal makkelijk de omgevingstemperatuur aanneemt heb je eigenlijk vrijwel nooit last van koude voeten.
Neem direct contact op
Marmoleum
Marmoleum
Marmoleum

Even praktisch:

 • Marmoleum vloeren zijn leverbaar als banenmateriaal en als tegels. De vakman van Van den Berg INTERIEUR zal deze komen leggen.
 • Er is nu ook een eenvoudig marmoleum kliksysteem op HDF-panelen op de markt. Daarmee kun je eenvoudig zelf marmoleum leggen, vergelijkbaar met laminaat.
 • Vloerverwarming is te combineren met marmoleum. Let dan wel op de dikte. Te dik materiaal houdt de warmte tegen, te dun marmoleum kan barsten.
 • De vloer is anti-bacteriologisch en vuilafstotend. Schoonmaken kan dus simpel en snel. Maak geen gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Deze beschadigen de toplaag. Wij hebben speciaal onderhoudsmiddel voor deze vloeren.
 • Linoleum is minder geschikt in vochtige ruimtes. Het kan eventueel in de badkamer, maar het kliksysteem zeker niet. De naden zijn namelijk niet volledig gesloten.
 • Met de vloerplanner voor consumenten kunt u onze vloeren bekijken in o.a. woonkamers, slaapkamers en keukens met verschillende stijlen. Klik hier voor de vloerenplanner.
 • Marmoleum is ten opzichte van een pvc vloer een uitstekend alternatief. Wilt u liever een zachte vloerbedekking zoals tapijt? Klik dan hier.
Maak een afspraak en kom langs!
Marmoleum

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen