Luxaflex

Bij Van den Berg INTERIEUR vindt u alles op het gebied van raamdecoratie en Luxaflex producten voor de regio Zwolle en Kampen. Wij zijn “Inspiration Dealer” van Luxaflex. Al meer dan 50 jaar ervaring.

Luxaflex

Luxaflex raamdecoratie

Bij Van den Berg INTERIEUR in IJsselmuiden

Bij Van den Berg INTERIEUR vindt u alles op het gebied van raamdecoratie en Luxaflex producten.
Wij zijn “Inspiration Dealer” van Luxaflex.
Vele soorten Raambekleding en Raamdecoratie zijn er.
Zoals rolgordijnen, duo-rolgordijnen, twist rolgordijnen, vouwgordijnen, duette’s, plissés, horizontale en verticale jaloezieën.
Maar ook de Horren van Luxaflex kunt u in onze showroom bekijken. Uiteraard komen we deze bij u opmeten en monteren.

Veel keus en mogelijkheden in zonwering op maat gemaakt

Wij kunnen voor ieder interieur, van modern tot klassiek, passende, betaalbare
raambekleding van uitmuntende technische en mooie kwaliteit leveren.
Voor elke lichtinval, stijlvolle en eigentijdse binnen zonweringen.

Welke raamdecoratie u ook zoekt: wij hebben altijd het beste voor u in huis!
Daarnaast maken wij alles perfect voor u op maat.
Maar heeft u liever gordijnen in plaats van raamdecoratie, dan heeft u bij ons een enorme keus.

De PowerView® Automation is een nieuw en draadloos systeem van Luxaflex®. Met de PowerView® kan je via je smartphone, tablet of Pebble Remote je raamdecoratie aansturen.

PowerView® kan gecombineerd worden met populaire systemen voor huisautomatisering, o.a. Apple Homekit, Logitech, Google assistant. Graag adviseren wij jou rond technische vragen en de mogelijkheden.

Onze producten

 • Rolgordijn
 • Duo rolgordijn
 • Twist rolgordijn
 • Vouwgordijnen
 • Duette
 • Plissé
 • Silhouette
 • Houten jaloezieën
 • Horizontale jaloezieën
 • Verticale jaloezieën
 • Paneelgordijnen

 

Luxaflex is een toonaangevend merk op het gebied van raamdecoratie en biedt een uitgebreide collectie aan producten die functionaliteit en design combineren. Bij Van den Berg INTERIEUR in Kampen en Zwolle zijn we trots op onze samenwerking met Luxaflex en bieden we onze klanten de mogelijkheid om deze hoogwaardige producten te ervaren.

Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen en duette shades. Deze producten zijn beschikbaar in verschillende kleuren, stoffen en materialen om aan de persoonlijke stijl en smaak van elke klant te voldoen. Of u nu op zoek bent naar raamdecoratie voor uw slaapkamer, woonkamer, keuken of badkamer, Luxaflex heeft het allemaal.

Als u op zoek bent naar jaloezieën, biedt Luxaflex een breed scala aan opties, waaronder houten, aluminium en kunststof jaloezieën. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u ze perfect kunt afstemmen op uw interieur. De rolgordijnen van Luxaflex zijn ook een populaire keuze en bieden een uitstekende lichtregulering en privacybescherming.

Voor wie op zoek is naar iets unieks, zijn de vouwgordijnen van Luxaflex een prachtige optie. Deze gordijnen hebben een elegante uitstraling en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stoffen, waaronder katoen, linnen en zijde. Plisségordijnen en duette shades zijn ook populaire opties vanwege hun functionaliteit en energie-efficiëntie.

Bij Van den Berg INTERIEUR begrijpen we hoe belangrijk het is om een breed scala aan producten aan te bieden die voldoen aan de individuele behoeften van elke klant. Daarom hebben we een uitgebreide collectie Luxaflex-producten beschikbaar in onze showroom in Kampen en Zwolle. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte raamdecoratie voor uw huis.

We begrijpen ook hoe belangrijk het is om lokaal onze klanten in de regio Kampen en Zwolle hiermee te helpen. Of u nu in Kampen, Zwolle of ergens anders in de regio woont, we zijn er trots op om de beste Luxaflex-producten en -diensten te bieden die beschikbaar zijn.

Neem direct contact op
interieurspecialist zwolle

Luxaflex raamdecoratie bedienen met je smartphone.

Vanaf nu is het ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone.

Bekijk hier hoe het werkt.

 

Neem direct contact op
Luxaflex
Luxaflex
Luxaflex

Onze merken

Bent u ook benieuwd welk luxaflex product het beste bij u en uw situatie past? Kom dan vrijblijvend langs in onze ruime showroom.
Bij Van den Berg INTERIEUR in de regio Kampen, Zwolle, Emmeloord, Dronten en Urk, bent u aan het juiste adres voor betaalbare en kwalitatieve raamdecoratie.

Maak een afspraak en kom langs!
Luxaflex

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen