PVC Vloeren

Een PVC vloer is zoveel meer dan een onderhoudsarme steen- of parketvervanger perfect geschikt in combinatie met vloerverwarming. Bij Van den Berg INTERIEUR in Kampen / IJsselmuiden heeft u veel keuze en helpen we u graag.

PVC Vloeren

PVC vloeren

Bij Van den Berg INTERIEUR

Een PVC vloer is zoveel meer dan een onderhoudsarme steen- of parketvervanger. Er zijn tegenwoordig PVC designvloeren met duizend-en-één dessins en fantastische visuele effecten.

PVC vloeren: kies voor kwaliteit bij Van den Berg INTERIEUR

De vloeren met houtdessin blijven immens populair. Begrijpelijk, want door de voortschrijdende techniek zijn hout PVC vloeren bijna niet van echt te onderscheiden. Je kunt de houtstructuur letterlijk voelen. Deze is in de toplaag aangebracht (embossing).  Daarnaast biedt van en Berg INTERIEUR een ruim aanbod visgraat en Hongaarse punt PVC vloeren, zowel in de vorm van gemakkelijk te leggen PVC stroken als vinyl aan de rol.

Heeft u liever een zachte vloer zoals tapijt dan bent u ook bij ons aan het goede adres.
Pvc vloeren van o.a. het merk therdex kunt u bij ons vinden. Verder hebben we nog veel meer merken in ons assortiment.

Supersterke PVC vloeren: van visgraat tot betonlook

Bij Van den Berg Interieur in IJsselmuiden / Kampen vindt u hoogwaardige PVC designvloeren met een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. Met deze heeft u geen last van krakende vloerplanken of koude voeten.  Daarnaast is een PVC vloer supersterk, vlak en vormvast. Deze vloerbedekking, of het nu gaat om visgraat PVC, Hongaarse punt, stroken (houtstructuur) of betonlook PVC vloeren, leent zich bij uitstek voor intensief belopen ruimtes.

Neem direct contact op
interieurspecialist zwolle

Een ruime keuze uit bekende merken

Zoekt u een specifieke merkvloer? Hier vindt u al onze merken:

Vloerverwarming en Vloerverkoeling onder een pvc-vloer.

Vloerverwarming en vloerverkoeling is voor deze kunststof vloer geen enkel probleem, ze geleiden uitstekend. Omdat vele vloeren een isolerende werking hebben, is de Pvc vloer een prima alternatief voor een andere harde vloer zoals laminaat als het gaat om vloerverwarming. Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. Onze vloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude voeten.

Wij bieden PVC designvloeren aan met een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. U zal verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn. Maar ook marmoleum is t.o.v pvc vloer een uitstekend alternatief

Vloerbescherming
Wilt u uw vloer beschermen met Scratch no more klik dan hier.

Eigen PVC vloer samenstellen

Stel hier uw eigen pvc vloer samen

Neem direct contact op
PVC Vloeren
PVC Vloeren
PVC Vloeren
De voordelen van een pvc-vloer

Wordt het PVC of laminaat? We zetten de voordelen van een pvc-vloer nog even voor u op een rij:

 • Omdat PVC zo lang meegaat en een hoge slijtvastheid kent, is het een zeer duurzaam product.
 • Het geribbelde oppervlak maakt de vloer stroef en dat voorkomt ongelukkige glijpartijen.
 • Pvc vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en hygiëne en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.
 • De prijs / kwaliteitverhouding is gunstig t.o.v. overige vloeren. Ook geniet u langjarige garantie.
 • Omdat PVC-vloeren gelijmd worden hoort u geen klos-geluid zoals bij zwevende laminaat of parketvloeren. Bij klik PVC is dat anders maar een merk als Moduleo Layred is voorzien van een superdempende onderlaag (10db)
 • Door de ESD normering is PVC geschikt voor bijvoorbeeld operatiekamers

Even praktisch:

 • Met de opkomst van Click-PVC kunt u eenvoudig uw eigen pvc vloer leggen. Beschikt u liever over twee rechterhanden? Geen probleem! De stoffeerders van Van de Berg Interieur werken zeer netjes en secuur en komen graag bij u thuis uw PVC vloer leggen.
 • PVC kan strak tegen de plint of muur gelegd worden. Door het dunne materiaal heeft u geen problemen met hoogte van deuren, enz.
 • Een PVC vloer schoonmaken is kinderlijk eenvoudig. Toch kan het nooit kwaad om extra vloerbescherming te bieden. Scratch no more biedt daarvoor goede producten: klik hier.
 • Wilt u graag uw eigen PVC vloer samenstellen? Stel hier uw eigen pvc vloer samen
 • Marmoleum is ten opzichte van een pvc vloer een uitstekend alternatief. Wilt u liever een zachte vloerbedekking zoals tapijt? Klik dan hier.

Kom langs in onze grote showroom.

 • Optie: Wilt u meer weten over onze PVC-vloeren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij kunnen hier alle tijd voor u nemen.
 • In onze showroom in IJsselmuiden kunt u naar hartenlust onze laminaatstalen bekijken en voelen.  Neem ze gerust mee naar huis. Zo kunt u in alle rust kijken welk laminaat het beste bij uw interieur past. Vergeet ook niet om ook nog even bezoekje te brengen aan de Kampen. Onze showroom ligt op slechts 100 meter van NS-station Kampen en de stadsbrug van deze, prachtige, oude Hanzestad.
Maak een afspraak en kom langs!
PVC Vloeren

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen