Projectstoffering

Van den Berg Projectinrichting biedt een totaalpakket voor de inrichting van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren.

Projectstoffering

Projectstoffering

Bij Van den Berg interieur in Kampen en Zwolle

Van den Berg Projectinrichting biedt een totaalpakket voor de inrichting van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren. Onze activiteiten zijn: maatwerk raamdecoratie en vloerafwerking. Wanneer er projectmatig iets moet gebeuren bent u ook bij ons aan het goede adres. Veel bedrijven, kantoren, winkels en scholen hebben wij al ingericht. Ook voor projecten worden passende oplossingen geboden door het team van Van den Berg INTERIEUR.

Voor wat betreft de pvc vloeren hebben we een ruime keuze.

Al 50 jaar ervaring

Van den Berg Projectinrichting heeft in de loop der jaren ontzettend veel ervaring opgedaan in een enorm breed scala aan projecten, variërend van onder meer zorginstellingen, scholen en kantoren tot winkels. De grote kunst is iedere keer opnieuw om tot een weloverwogen keuze te komen waarin kwaliteit, uitstraling, gebruiksgemak en duurzaamheid samengaan. Die combinatie biedt bedrijfszekere én economisch verantwoorde resultaten. Professionele organisaties maken daarom graag gebruik van de kennis en service die Van den Berg Projectstoffering inzet om tot een perfecte inrichting te komen.

Neem direct contact op

Ruim assortiment

Ons assortiment bestaat uit een grote verscheidenheid aan vloerafwerkingen. Daarbij kunt u onder andere denken aan tapijt tegels, breed tapijt, vinyl, marmoleum en pvc stroken. Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan raamdecoratie en gordijnen. Kom naar onze ruime showroom en laat u adviseren door onze specialisten. Bent u al nieuwsgierig, kijk dan op www.colorline.nl. Hier vindt u al een klein gedeelte uit onze projectcollectie.

Neem direct contact op
Projectstoffering
Projectstoffering
Projectstoffering

Referenties

Menig kantoor, winkel, school en instellingen zijn met tapijt, marmoleum, pvc vloer, gordijnen en raamdecoratie door Van den Berg INTERIEUR ingericht. Kijk daarvoor op onze referentie pagina

Maak een afspraak en kom langs!

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen