Rode loper

Bij Van den Berg INTERIEUR kunt u een rode loper huren en kopen

Rode loper

Rode loper huren

Bij Van den Berg INTERIEUR in Kampen en Zwolle

Op zoek naar de perfecte rode loper voor jouw evenement in Kampen of Zwolle? Zoek niet verder! Wij bieden een breed scala aan rode lopers van hoge kwaliteit voor elk type evenement, groot of klein.

Bij ons kun je terecht voor de huur van de lopers in verschillende lengtes en breedtes, zodat je altijd de juiste maat vindt die past bij jouw evenement. Onze rode lopers zijn gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal en worden regelmatig onderhouden om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien.

Of je nu een rode loper nodig hebt voor een chique gala of een informele bruiloft, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze rode lopers geven elke gelegenheid een extra vleugje glamour en elegantie en zijn daarnaast ook nog eens heel praktisch. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te verwijderen en zorgen ervoor dat jouw gasten zich speciaal en welkom voelen.

Wij begrijpen dat planning en voorbereidingen van een evenement veel werk met zich meebrengen. Daarom kunt u bij ons heel gemakkelijk een betaalbare loper huren. Deze kunt u bij ons komen ophalen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je evenement.

Kies voor ons en maak van jouw evenement in Kampen of Zwolle een onvergetelijke ervaring met onze prachtige rode lopers. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw perfecte rode loper te huren!

 

rode loper huren

Neem direct contact op
interieurspecialist zwolle

Feestelijke loper

Rode lopers hebben iets bijzonders. Ze zorgen ervoor dat uw bezoeker zich bij iedere stap een stukje specialer voelt. Bovendien creëert u met een loper heel eenvoudig een chique, feestelijke entree. De lopers van Van den Berg INTERIEUR  worden daarom vaak toegepast bij openingen en bruiloften.  Daarnaast gebruiken veel ondernemers lopers om de ingang van hun showroom, hotel, beursstand of winkel een luxueuze uitstraling te geven.

 

Loper van tapijt

Ook kan er natuurlijk van tapijt een loper gemaakt worden. U heeft dan een enorme keus binnen ons assortiment.

Neem direct contact op
Rode loper
Rode loper

Lopers goedkoop huren

Outdoor loper 100 cm breed (super kwaliteit, water bestendig)

  • 4 meter € 10,00 per dag
  • 6 meter € 12,50 per dag
  • 7 meter € 15,00 per dag
  • 8 meter € 15,00 per dag

Cocos Loper 90 cm breed

  • 7 meter € 10,00 per dag

 

Naast het toevoegen van een vleugje glamour en elegantie aan uw evenement, bieden rode lopers ook praktische voordelen. Een rode loper zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw gasten droog en schoon blijven, vooral bij slecht weer. Daarnaast biedt het ook een duidelijke route en geeft het een gevoel van exclusiviteit en speciale behandeling aan uw gasten.

Het huren van een rode loper kan ook kosteneffectief zijn, omdat het minder duur is dan het kopen van een loper. U hoeft zich geen zorgen te maken over het opslaan en onderhouden van de loper na het evenement. Dit betekent dat u meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden heeft bij het plannen van uw evenement en dat u uw budget beter kunt beheren.

Bij het huren van een rode loper is het belangrijk om te overwegen waar de loper zal worden geplaatst. Zo kan de lengte van de loper afhangen van de grootte van de locatie en het aantal gasten dat u verwacht. Ook kan de breedte van de loper afhangen van de breedte van de deuropening of de trap. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over het materiaal van de loper, afhankelijk van de ondergrond en de weersomstandigheden.

Als u op zoek bent naar het huren van een loper in de regio Kampen en Zwolle, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan rode lopers van verschillende afmetingen en materialen die geschikt zijn voor alle soorten evenementen, van bruiloften en gala’s tot bedrijfsfeesten en productlanceringen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te laten stralen met een prachtige rode loper!

Ja ik wil ook zo’n mooie loper!!!

Mooie rode lopers kunt u goedkoop huren bij Van den Berg INTERIEUR in IJsselmuiden voor de regio Kampen, Zwolle, Emmeloord en Dronten

Maak een afspraak en kom langs!

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen