Tapijtreiniger

Bij van den Berg INTERIEUR in IJsselmuiden kunt u een tapijtreiniger huren voor het schoonmaken van uw tapijt of vloerkleed.

Tapijtreiniger

Tapijtreiniger huren

Bij Van den Berg interieur in Kampen en Zwolle

Jouw tapijt reinigen en weer fris laten stralen doe je het beste met een tapijtreiniger. Bij Van den Berg INTERIEUR kan je een tapijtreiniger huren. Maar je kunt naast het tapijt de reiniger ook huren als meubelreiniger of bijvoorbeeld bankreiniger.

Waarom een tapijtreiniger huren?

Een vlek op je tapijt of je bank: heel vervelend, maar het hoeft zeker niet blijvend te zijn. Het kan één van de redenen zijn waarom je nu op zoek bent waar je een bankreiniger huren kan of natuurlijk een tapijtreiniger.

Oorzaken die vragen om een stevige reiniging van de bekleding of jouw tapijt kunnen zijn:

 • Huisdieren die haren verliezen en vuil mee naar binnen nemen
 • Kinderen die morsen, zand in hun kleding hebben en dergelijke
 • Je morst zelf wijn of iets anders
 • Huidschilfers, die iedereen achterlaat
 • Het geheel is door het vele gebruik smoezelig geworden

Kärcher tapijtreiniger huren

Bij Van den Berg IJsselmuiden kan je een Kärcher tapijtreiniger huren. Deze sproei-extractiemethode machine is veelzijdig in gebruik door de verschillende opzetstukken en kan daardoor bijvoorbeeld ook prima overweg met de kieren van je stoelen. De werking van de machine is heel eenvoudig te noemen en wordt ook duidelijk uitgelegd. Het enige wat je nodig hebt is het speciale schoonmaakmiddel dat je bij Van den Berg direct koopt. En natuurlijk water.

Bij ons huur je de Kärcher tapijtreiniger per dag

 • Huurkosten per dag: € 20.-
 • Speciaal schoonmaakmiddel : € 15.- per fles (voor +/- 30m²)
  (alleen dit middel te gebruiken)

Reserveer hier of via 038-3313761

 

Bekijk hier de werking van onze reiniger:

 

Neem direct contact op

Hoe reinig je het tapijt?

Een tapijt reinigen doe je dus het beste met een tapijtreiniger (dit geldt uiteraard ook voor de overige bekleding). Het apparaat zal het water met het schoonmaakmiddel diep de bekleding in sproeien en het vervolgens weer opzuigen. Dit gaat zo grondig waardoor je dit zelf handmatig nooit zo voor elkaar krijgt. Voordat je gaat reinigen zal je eerst het tapijt goed moeten stofzuigen. Hierdoor zal het losse vuil al verwijderd worden. Daarna vul je het waterreservoir van de Kärcher met lauw water en de carpet cleaner. Vervolgens ga je het tapijt (of een andere oppervlakte) systematisch af en het liefst herhaal je dit ook nog een keer de andere richting op. Zo weet je zeker dat je alle delen van het tapijt gehad hebt. Dit doe je niet te snel, zodat de Kärcher zijn werk goed kan doen. Je maakt het geheel af door nog een keer de hele oppervlakte te zuigen met de Kärcher, alleen gebruik je nu geen water en cleaner. Hierdoor haal je het achtergebleven vocht nog beter uit je tapijt. Eventueel toch nog achtergebleven vlekken zou je nog een keer kunnen behandelen.

Een tapijtreiniger reinigt dieper

Je zult er versteld van staan hoeveel vuil de reiniger uit jouw bekleding weet te halen. Zelfs als het op het oog helemaal niet zo vies is. Vuil wat zich in de beharing van je kleed nestelt hoef je niet altijd met het blote oog te zien. Daarnaast kan iets in zijn geheel smoezelig eruitzien en heb je dat pas door als je bezig bent met het reinigen. Onze krachtige tapijtreiniger heeft een uitstekend reinigingsvermogen en draagt dan ook zorg voor de reiniging van kamerbreed tapijt, bekledingen, vloerkleden en bijvoorbeeld autostoelen.

Hier leest u de kenmerken van een sproei-extractiereiniger van Karcher:

 1. Twee-in-één: De sproei-extractiereiniger van Karcher is een combinatie van een tapijtreiniger en een stofzuiger. Het apparaat sproeit water en reinigingsmiddel op het tapijt en zuigt het vervolgens weer op, waardoor het tapijt zowel wordt gereinigd als drooggezogen.
 2. Regelbare reinigingskracht: Karcher sproei-extractiereinigers hebben een regelbare reinigingskracht, zodat je de intensiteit van de reiniging kunt aanpassen aan het soort tapijt en de mate van vervuiling.
 3. Verschillende opzetstukken: Sproei-extractiereinigers van Karcher worden geleverd met verschillende opzetstukken, zoals een zuigmond voor tapijt en een zuigmond voor meubels. Hierdoor kun je niet alleen tapijten reinigen, maar ook gestoffeerde meubels, autostoelen en andere bekleding.
 4. Eenvoudig in gebruik: Karcher sproei-extractiereinigers zijn gemakkelijk in gebruik en hebben vaak functies zoals automatische reinigingsmiddel dosering, een vuilwaterindicator en een gemakkelijk te legen vuilwatertank.
 5. Diepe reiniging: Door het gebruik van de sproei-extractiereiniger wordt vuil diep uit het tapijt verwijderd, waardoor het tapijt er niet alleen beter uitziet, maar ook hygiënischer wordt.
Neem direct contact op
Tapijtreiniger
Tapijtreiniger
Tapijtreiniger

Welke oppervlakten kan de reiniger schoonmaken?

Je kunt de Kärcher reiniger gebruiken voor oppervlakten als tapijten, vloerkleden, meubels en autostoelen.

Hoeveel kost het huren van een tapijtreiniger?

Een tapijtreiniger huren bij Van den Berg INTERIEUR kost per dag €20,-. Het speciale schoonmaakmiddel kost €15,-- per fles en hiermee kan een oppervlakte schoongemaakt worden van ongeveer 30m².

Waarom zou je een vloerkleed reiniger huren?

De Kärcher reiniger zal het tapijt, meubelstuk, vloerkleed of zelfs de autostoel grondiger schoonmaken, waardoor het schoner en frisser zal zijn. Vlekken die je er zelf niet uitkrijgt kunnen met deze krachtige manier van reinigen vaak wel verwijderd worden!

Welk schoonmaakmiddel kan je gebruiken?

Er is een speciale carpet cleaner die je koopt bij Van den Berg, als je de machine huurt. Een ander middel mag je namelijk niet gebruiken.

Maak een afspraak en kom langs!

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen