Ramen

Smaakvolle raambekleding toont een stukje van jezelf. Hou je van strak? Neem dan licht doorlatende binnenzonwering en gebruik niet-geplooide stof. Vitrages met gordijnen in een warme tint ogen intiemer.  Er zijn ook trendy vitrages die van kleur wisselen (changeant).

‘Geef je woning cachet’

Genieten van een prachtig uitzicht naar buiten en toch binnen rust en intimiteit ervaren. Wie wil dat nou niet? We willen ons prettig voelen bij een aangenaam binnenklimaat en toch de prettige lichtinval van buiten beleven. Bij Van den Berg Interieur ontdek je dat het kan.

Uitmuntende kwaliteit, scherp geprijsd

Voor ieder interieur, van modern tot klassiek, vind je bij ons een enorme keuze aan gordijnen, horren en raamdecoratie. Onze raambekleding is altijd van uitmuntende kwaliteit en steeds scherp geprijsd. We maken alles perfect voor u op maat en op uw verzoek komen onze woninginrichters langs om de raambekleding te monteren.

Raamdecoratie

Bij Van den Berg Interieur vindt u alles op het gebied van  raamdecoratie. Niet voor niets zijn we ‘Inspiration Dealer van het jaar’ van Luxaflex. De nieuwste producten en innovaties zijn in onze showroom te bekijken. We hebben vele soorten en merken vouwgordijnen, duette, plissés, jaloezieën,  facetten en silhouetten.

Gordijnen en rolgordijnen

Met meer dan 700 showbanen is onze showroom een van de rijkst gesorteerde  in de regio Zwolle-Kampen. Gordijnen en inbetweens zijn in vele soorten patronen of structuren te verkrijgen. Ook bieden we een ruim assortiment rolgordijnen, twist rolgordijnen en duo-rolgordijnen: licht doorlatend,  verduisterend, transparant en in allerlei kleuren en maten.

Raamdecoratie

gordijnen

Gordijnen

Geen wet maar wel waar! In oude huizen staan geplooide, rijke stoffen mooi, terwijl rechte stoffen het goed doen in nieuwbouw.

raamdecoratie

Binnenzonwering

Vitrages, jaloezieën, vouwgordijnen: binnenzonwering mag in 2020 een eyecatcher zijn. Warme tinten en een natuurlijke lichtinval zijn populair.

Luxaflex producten

Raamdecoratie voor bijna elk raam:  als ‘Inspiration Dealer’ van Luxaflex is Van den Berg Interieur innovatief op elk gebied.

Horren

Horren

Haal frisse lucht naar binnen en hou insecten buiten! Wij hebben handige, degelijke horren die uitstekend passen in elk interieur.

shutter

Shutters

Heb je kleine ramen,een dakraam, draai-kiepramen, speciale hoge of brede ramen? Voor vrijwel elke afmeting zijn er passende shutters.

Busche roedes in alle soorten en maten

Accessoires ramen

Bij een prachtig gordijn horen mooie rails en roedes. Als je zorgt dat ze van goede kwaliteit zijn, heb je er langer plezier van.

Kom gerust langs in onze showroom

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag

8.30 – 12.30 uur
13.30 – 17.30 uur

Vrijdagavond (15 oktober 2021 - 27 mei 2022)

19.00 – 21.00 uur

Zaterdag

9.00 – 12.30 uur (zaterdagmiddag gesloten)

Contactgegevens

Baan 10
8271 BE, IJsselmuiden
info@vandenberginterieur.nl