Ramen

Gordijnen kopen in de regio Kampen

‘Geef je woning cachet’

Genieten van een prachtig uitzicht naar buiten en toch binnen rust en intimiteit ervaren. Wie wil dat nou niet? We willen ons prettig voelen bij een aangenaam binnenklimaat en toch de prettige lichtinval van buiten beleven. Bij Van den Berg Interieur ontdek je dat het kan.

Uitmuntende kwaliteit, scherp geprijsd

Voor ieder interieur, van modern tot klassiek, vind je bij ons een enorme keuze aan gordijnen, horren en raamdecoratie. Onze raambekleding is altijd van uitmuntende kwaliteit en steeds scherp geprijsd. We maken alles perfect voor u op maat en op uw verzoek komen onze woninginrichters langs om de raambekleding te monteren.

Raamdecoratie

Bij Van den Berg Interieur vindt u alles op het gebied van  raamdecoratie. Niet voor niets zijn we ‘Inspiration Dealer van het jaar’ van Luxaflex. De nieuwste producten en innovaties zijn in onze showroom te bekijken. We hebben vele soorten en merken vouwgordijnen, duette, plissés, jaloezieën en silhouetten.

Neem direct contact op
interieurspecialist zwolle

Gordijnen en rolgordijnen

Met meer dan 700 showbanen is onze showroom een van de rijkst gesorteerde  in de regio Zwolle-Kampen. Gordijnen en inbetweens zijn in vele soorten patronen of structuren te verkrijgen. Ook bieden we een ruim assortiment rolgordijnen, twist rolgordijnen en duo-rolgordijnen: licht doorlatend,  verduisterend, transparant en in allerlei kleuren en maten.

Maak een afspraak en kom langs!
instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen