Horren

Horren op maat? We bieden verschillende oplossingen voor raam horren, deur horren, horren voor schuifpui en horren voor een kunststof kozijn.

Horren

De horren specialist

Horren voor een Frisse en Insectenvrije Woning in Kampen en Zwolle

In een comfortabel huis speelt goede ventilatie een essentiële rol. U wilt genieten van frisse lucht, maar tegelijkertijd ongewenste insecten buiten houden. Horren bieden hier dé ideale oplossing en zijn onmisbaar in elke woning. Bij Van den Berg INTERIEUR in de regio Kampen en Zwolle hebben we een uitgebreid assortiment die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos aansluiten bij uw interieur en persoonlijke wensen.

Hor op Maat

Bij Van den Berg INTERIEUR begrijpen we dat elke woning uniek is, daarom bieden we horren op maat aan. Deze worden vakkundig en met precisie opgemeten, zodat ze perfect passen bij uw ramen en deuren. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die garant staan voor duurzaamheid en optimale functionaliteit.

Diverse Horren voor Elk Raam en Deur

Of u nu op zoek bent naar een hor voor een draai-kiepraam, een schuifpui, een dakraam of een dubbele deur, bij Van den Berg INTERIEUR hebben we voor vrijwel elk raam en elke deur een passende hor in onze collectie. Denk aan plissé hordeuren, rolhorren, vaste horren en inzethorren. U heeft volop keuze in modellen, kleuren en afwerkingen, waardoor u deze perfect kunt afstemmen op uw interieur en persoonlijke smaak.

Insectenwerend en Ventilerend

Onze hor bied niet alleen bescherming tegen insecten, maar ze laten ook nog eens voldoende frisse lucht door. Zo kunt u in de warmere maanden heerlijk genieten van een natuurlijke ventilatie, zonder last te hebben van muggen, vliegen en andere vervelende beestjes.

Professionele Plaatsing en Advies

Bij Van den Berg INTERIEUR staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te adviseren over de beste horoplossing voor uw woning. We nemen de tijd om uw wensen en behoeften te inventariseren en zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt. Indien gewenst kunnen onze ervaren monteurs de hor professioneel bij u thuis plaatsen, zodat u verzekerd bent van een perfecte installatie.

Kom naar Onze Showroom

Ontdek zelf de veelzijdigheid en kwaliteit van onze horren in onze showroom in Kampen/IJsselmuiden. Laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment en ervaar de mogelijkheden van een hor op maat. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en samen te kijken naar de ideale hor voor uw woning. Maak van uw huis een insectenvrije oase en geniet van een optimaal binnenklimaat met de horren van Van den Berg INTERIEUR.

Plissé Hordeur

U heeft keuze uit twee typen Plissé hordeuren. Bij beiden is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan, zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. De Plissé hordeur Designa valt op door de geruisloze bediening en het moderne design.

Profielkleuren

Profielen zijn standaard in 4 kleuren en bij inzethorren zelfs in 6 kleuren beschikbaar. Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk.

Gaaskleuren

Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen.
Ook is er speciaal polltex gaas, waarmee de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert.

Neem direct contact op
interieurspecialist zwolle

Onze merken

Horren in een oogopslag

  • bescherming tegen insecten
  • bescherming voor insecten
  • voor ieder raam of deur
  • verschillende profiel- en gaaskleuren
  • optimaal ventileren
Neem direct contact op
Horren
Horren
Horren

Kortom horren zijn mogelijk voor bijna elke raam en deur. Bent u ook benieuwd welke type bij uw raam of deur past? kom langs in onze showroom in IJsselmuiden (Gemeente Kampen) en laat u informeren. Wilt u ook raamdecoratie, wij kijken samen met u naar de mogelijkheden

Van den Berg INTERIEUR uit IJsselmuiden is het adres voor horren in de regio KampenZwolleEmmeloord en Dronten.

Maak een afspraak en kom langs!
Horren

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen