Gordijnrails en gordijnroedes

Rails en Roedes zijn er in verschillende mogelijkheden. Deze worden altijd op maat gemaakt voor u als klant.

Gordijnrails en gordijnroedes

Gordijnrails en gordijnroedes

Bij Van den Berg interieur in Kampen en Zwolle

Bij Van den Berg INTERIEUR in de regio Kampen en Zwolle vind je een uitgebreid assortiment gordijnrails en gordijnroedes voor elk interieur. Gordijnrails en roedes zijn essentiële onderdelen voor het ophangen van je gordijnen. Het is belangrijk dat deze goed bij de stijl van je interieur passen en ook functioneel zijn.

Onze gordijnrails en gordijnroedes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en designs, waardoor er voor ieder interieur een passende oplossing is. Zo hebben we bijvoorbeeld rails van aluminium, messing, roestvrij staal en hout. Onze roedes zijn beschikbaar in diverse diktes en materialen, zoals hout, metaal en kunststof. Daarnaast hebben we ook roedes met speciale afwerkingen, zoals glanzend, mat en geborsteld.

Bij Van den Berg INTERIEUR hebben we niet alleen verschillende soorten gordijnrails en gordijnroedes, maar ook diverse accessoires om het geheel compleet te maken. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan wandsteunen, plafondsteunen, eindstukken, ringen en runners.

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren over de juiste gordijn rails en roedes voor jouw situatie. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze en kunnen je ook helpen bij het installeren van de rails en roedes.

Bij Van den Berg INTERIEUR vind je niet alleen kwalitatief hoogwaardige gordijn rails en roedes, maar ook een uitgebreide collectie gordijnen, duettes, jaloezieën en andere raamdecoratie. Kom gerust eens langs in onze winkel in Kampen en laat je inspireren en adviseren door onze experts.

Railroede

Is een roede niet mogelijk vanwege een te grote overspanning tussen de steunen? Kies dan voor een railroede.
Ook weer strak afgewerkt met een plafond- of wandbevestiging. De railroede kan zelfs gebogen worden voor en mooie erkersituatie.
Bent u benieuwd naar onze gordijnen site klik dan hier.

Waar hang je je gordijnen aan op?

Je kunt gordijnen aan verschillende dingen ophangen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de beschikbare mogelijkheden. De meest voorkomende opties zijn gordijnrails, gordijnroedes en spankabels.

Gordijnrails en gordijnroedes zijn horizontale rails die je aan de muur of het plafond kunt bevestigen. Ze hebben gleuven waarin haakjes of runners passen, waaraan je de gordijnen kunt hangen. Gordijnrails zijn er in verschillende soorten en maten, zoals enkele of dubbele rails en rails met bochten voor bijvoorbeeld erkers.

Gordijnroedes zijn vaak gemaakt van hout of metaal en hebben meestal een diameter van tussen de 16 en 40 millimeter. Je kunt gordijnhaakjes aan de roede bevestigen waar je de gordijnen aan hangt. Er zijn verschillende soorten gordijnroedes verkrijgbaar, zoals enkele of dubbele roedes en roedes met decoratieve uiteinden.

Spankabels zijn een moderne en minimalistische manier om gordijnen op te hangen. Het zijn meestal dunne kabels die tussen muren of aan het plafond gespannen worden. Aan de kabels kunnen haken bevestigd worden waar je de gordijnen aan kunt hangen. Spankabels zijn vooral geschikt voor lichte gordijnen en geven een strakke en moderne uitstraling.

Bij Van den Berg INTERIEUR in de regio Kampen en Zwolle vind je een ruime keuze aan gordijnrails en -roedes, en onze experts staan klaar om je te adviseren over de beste optie voor jouw interieur.

 

Rails of roede, wat is het verschil?

Heb je een gordijn met haken (meest voorkomende manier), dan kies je voor gordijnrails. Heb je gordijnen met lussen of ringen, dan kies je voor een roede.

 

Gemak

Wij kunnen voor u de rail of roede gelijk mee bestellen. Dan heb je alles in huis voor mooie raambekleding. Ook weet je zeker dat alles bij elkaar past. We leveren de systemen compleet, dus inclusief steunen, runners, eindkapjes, schroeven en pluggen.

 

Tip; gebruik een trekstang

Ons advies, gebruik altijd een trekstang voor het behoud van je gordijnen. Bij de bestelling van de rail of roede is het mogelijk om ook een bijpassende trekstang mee te bestellen. Deze wordt dan in de bijpassende kleur mee geleverd. Doe de gordijnen hiermee open en dicht, dan blijven je gordijnen netjes en schoon.

Neem direct contact op
interieurspecialist zwolle

Onze merken

Neem direct contact op
Gordijnrails en gordijnroedes
Gordijnrails en gordijnroedes
Gordijnrails en gordijnroedes

Rails en roedes zijn er in verschillende types en maten. Bij Van den Berg INTERIEUR in IJsselmuiden hebt u veel keus.
Voor de regio Kampen, Zwolle, Emmeloord, Dronten en Urk zijn wij de Rails en Roedes specialist

Maak een afspraak en kom langs!
Gordijnrails en gordijnroedes

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen