Nieuw: Betonlook tapijt

Nieuw: Betonlook tapijt

Betonlook tapijt

Nieuw bij Van den Berg INTERIEUR

Betonlook tapijt is een innovatief soort vloerbedekking dat de uitstraling van een betonnen gietvloer combineert met de zachtheid en warmte van traditioneel tapijt. Dit type tapijt is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die geschikt zijn voor gebruik in kantoren en op trappen.

betonlook tapijt Desso

Betonlook tapijt biedt een unieke en moderne esthetiek die perfect past in zowel zakelijke omgevingen als in woon situaties. Het biedt het beste van beide werelden: de robuuste en stoere uitstraling van beton en het comfort en de gezelligheid van tapijt. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor mensen die op zoek zijn naar een vloeroplossing die zowel stijlvol als functioneel is.

Betonlook tapijt is gemakkelijker te onderhouden dan een echte betonnen vloer, aangezien het minder gevoelig is voor vlekken en beschadigingen. Het is ook een uitstekende keuze voor gezinnen met kinderen, omdat het een zachte en comfortabele ondergrond biedt om op te spelen.

Betonlook tapijt: veelzijdige en duurzame vloeroplossing voor projecten

Het feit dat het betonlook tapijt van zware projectkwaliteit is, betekent dat het is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en slijtage. Deze eigenschap maakt het tapijt niet alleen geschikt voor  toepassingen in huis, maar ook voor commerciële omgevingen zoals kantoren, winkels, openbare ruimtes en trappenhuizen.

Zware projectkwaliteit tapijt is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een sterkere constructie in vergelijking met standaardtapijten. Dit zorgt ervoor dat het tapijt langer meegaat en beter bestand is tegen dagelijkse belastingen, zoals veel voetverkeer, het verschuiven van meubilair en algemene slijtage. Het is ook vaak beter bestand tegen vlekken en eenvoudiger te reinigen, waardoor het onderhoud gemakkelijker en kostenefficiënter wordt.

Onze speelhoek voor de kinderen hebben wij voorzien van dit tapijt. Heerlijk spelen dus heerlijk op een zachte vloer!

De top 5 kenmerken van betonlook tapijt:

  • Het is zeer comfortabel
  • Geschikt voor zakelijke en woonomgevingen
  • Duurzaam en bestand tegen intensief gebruik en slijtage
  • Verschillende kleuren, patronen en texturen beschikbaar
  • Gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor gezinnen met kinderen
  • Ook verkrijgbaar als vloerkleed op maat

Kom langs in onze showroom en voel het zelf

Als u geïnteresseerd bent in betonlook tapijt, kunt u een bezoek brengen aan onze showroom om het tapijt te bekijken en te voelen. Het is belangrijk om te kijken naar de verschillende kleuren, patronen en texturen die beschikbaar zijn om de perfecte betonlook tapijt te vinden die bij uw interieur past.

Bekijk voor meer info de pagina over Betonlook bij onze leverancier Tarkett

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen