Woninginrichting bij Van den Berg INTERIEUR

Ben je op zoek naar inspiratie voor je woninginrichting? Bekijk bij Van den Berg INTERIEUR de mooie uitgebreide collectie en raak geïnspireerd!
Van den Berg Interieur uit IJsselmuiden, is een bedrijf dat al meer dan 46 jaar gespecialiseerd is in de woning- en projectinrichting.
Tapijt, laminaat, gordijnen, pvc vloeren, raamdecoratie en zelfs behang behoren tot ons assortiment.
Maar ook vinyl, vloerkleden, rolgordijnen, binnenzonwering en de complete Luxaflex collectie.
Voor de regio IJsselmuiden, Kampen en Zwolle zijn wij de interieur specialist.
Tevens bieden wij online verkoop van raamdecoratie en gordijnen aan voor uw inrichting.

Verhuizen, vernieuwen of verbouwen

Heb je net een woning gekocht? Ben je van plan om je woning te verbouwen? Of is woninginrichting gewoon je passie? Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende stijlen mogelijk, waarbij het één de ander zeker niet hoeft uit te sluiten. Feit blijft dat het erg moeilijk kan zijn om dé woninginrichting uit te kiezen die het beste bij je past.

Woninginrichting bij Van den Berg Interieur in de regio kampen, zwolle, emmeloord, dronten en urk

Inspiratie in woninginrichting

Op zoek naar inspiratie en ideeën voor het inrichten van je slaapkamer, woonkamer, tuin, keuken of badkamer? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen. Het is nu eenmaal niet eenvoudig om zomaar je woninginrichting te bepalen. In onze woninginrichting artikelen op onze site proberen we je op weg te helpen. Door je te inspireren en te informeren over kwalitatieve leveranciers en de laatste woontrends!

Verbaasd over de oppervlakte van onze zaak en het overcomplete assortiment?

Dat zijn de meeste klanten wanneer ze ons voor het eerst bezoeken.
Al meer dan 46 jaar zijn wij actief als woninginrichter ons bedrijf is in die tijd uitgegroeid tot een toonaangevende zaak in de regio waar u terecht kunt van klassiek tot moderne inrichting. Wij zijn een kwaliteitsbedrijf dat gespecialiseerd is in de complete woninginrichting. Verder geven wij u voorlichting over de laatste trends op gebied van, raamdecoratie, behang, gordijnen, zachte en harde vloerbedekkingen.

 

Kortom Van den Berg INTERIEUR uit IJsselmuiden is de winkel voor woninginrichting. Met al meer dan 42 jaar ervaring bent u bij ons aan het goede adres. Service en kwaliteit staan bij ons centraal.Van den Berg INTERIEUR is het adres voor de complete woninginrichting voor de regio Kampen, Zwolle, Emmeloord, Dronten en Urk.
U bent van harte welkom in onze ruime showroom.