Laminaat

Laminaat is al jarenlang een populaire vloerbekleding. Logisch, want door de samengeperste houtsnippers heeft een laminaatvloer dezelfde warme, comfortabele en stijlvolle eigenschappen als parket.

Door de vele variaties in vormen en designs, sluiten vloeren van laminaat of PVC perfect aan bij de vloertrends van 2021.  Zo past een betonlook klik laminaat uitstekend in de industriële stijl die je in veel woonkamers en kantoren tegenwoordig ziet. Maar een stoere vintagelook zien we ook nog vaak terug. Qua vormen zijn vooral de visgraat laminaat vloer in trek, maar ook tegel laminaat en breed laminaat. Het is sfeervol en geeft je huis een luxe uitstraling. 

Vintage laminaat in Kampen, Zwolle en IJsselmuiden voor een aantrekkelijke prijs bij van den Berg IJsselmuiden
Laminaat in Kampen, Zwolle en IJsselmuiden voor een aantrekkelijke prijs

Laminaat vloeren: kies voor kwaliteit bij Van den Berg Interieur 

Laminaat is aanmerkelijk goedkoper dan de meeste parketvloeren. In ons assortiment vloeren vindt u al betaalbaar laminaat vanaf € 9,95 m². Kiest u liever voor duurzaam en kwaliteit? Van den Berg Interieur staat bekend om een ruime keuze aan kwaliteitsvolle laminaatvloeren, zoals Ambiant en Egger. Die gaan zeker 20 jaar mee!

 Visgraat en Klik Laminaat vloeren zijn hot 

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan klik laminaat en laminaat tegels van A-merken, die ook prachtig visgraat laminaat aanbieden. Deze onderscheiden zich door een ijzersterke anti-kras laag. Ook vocht leidt met A-merk laminaat niet langer tot problemen. Er bestaat zelfs volledig waterbestendig laminaat voor in de badkamer. Deze laminaatvloeren zijn voorzien van een waterbestendige coating en voegen die naadloos aansluiten. 

De voordelen van een laminaatvloer 

Twijfelt u over een laminaatvloer of parket? We zetten de voordelen van een laminaatvloer nog even voor u op een rij:  

 • Laminaat is onderhoudsvriendelijk: boenen of vernissen is niet nodig.
 • Laminaat is beter bestand tegen beschadiging. Komen er toch krassen op? Geen probleem. Beschadigde vloerdelen zijn eenvoudig te vervangen.
 • Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen.
 • Laminaat leggen is gemakkelijk en snel te plaatsen, ook voor doe-het-zelvers.
 • De prijs van laminaat ligt veel lager dan een echte houten vloer.

 

Even praktisch:

 • In onze showroom in Kampen/IJsselmuiden kunt u naar hartenlust onze laminaatstalen bekijken en voelen. Neem ze gerust mee naar huis, om in alle rust te kiezen welk laminaat het beste bij uw interieur past.
 • Anders dan bij PVC wordt een laminaatvloer niet verlijmd. Vergeet daarom niet een goede ondervloer te gebruiken. Dat voorkomt geluidsoverlast bij de (onder)buren. 
 • Let op! Heeft u vloerverwarming? Kies dan beter voor een PVC-vloer. PVC heeft een vergelijkbare uitstraling als laminaat maar geleidt de warmte beter. Meer weten over PVC-vloeren? U vindt een breed assortiment in onze showroom. 
 • Wilt u uw nieuwe laminaatvloer zelf leggen of laten leggen? Door het lijmloze bevestigingssysteem is zelf click laminaat leggen eenvoudig. Wilt u liever laminaat laten leggen, dan staan onze eigen stoffeerders voor u klaar. 

Maak een afspraak en kom langs!

 • Optie: Wilt u meer weten over onze laminaat vloeren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij kunnen dan alle tijd voor u nemen. 
 • In onze showroom in IJsselmuiden kunt u naar hartenlust onze laminaatstalen bekijken en voelen.  Neem ze gerust mee naar huis. Zo kunt u in alle rust kijken welk laminaat het beste bij uw interieur past. Vergeet ook niet om ook nog even bezoekje te brengen Kampen. Onze showroom ligt op slechts 100 meter van NS-station Kampen en de stadsbrug van deze, prachtige, oude Hanzestad. 

De Berg Collectie: betaalbare kwaliteit Laminaat 

Ook hebben we een eigen samengestelde Berg Collectie laminaat. Deze collectie is zorgvuldig samengesteld door ons eigen team. Betaalbare kwaliteit met een legio aan mogelijkheden.

Bij ons heeft u een ruime keuze uit de bekende merken

Zoekt u een specifiek merk? Hier vindt u al onze merken:

Maak je inrichting compleet 

Heeft u al een mooie vloer uitgezocht? Vergeet deze dan niet af te werken met een paar passende plinten. Weliswaar is dat met Laminaat-vloeren niet vereist, maar het staat zeker mooi. 

Als je de inrichting meteen passend en compleet wil maken, kijkt dan zeker even verder in onze showroom. Want bij Van Den Berg Interieur slaag je zeker voor het vinden van bijpassende gordijnen en schitterende raamdecoratie.  We hebben ook tal van accessoires voor vloer en raam in de aanbieding. 

Vloeraccessoires Van Den Berg Interieur: