Tapijt en Vloerbedekking bij Van den Berg INTERIEUR  in de regio Kampen en Zwolle

Onze collectie tapijt en vloerbedekking is zeer uitgebreid voor de regio Kampen en Zwolle.
Zoekt u hoogpool, kort, blauw, paars of zandkleur. Noem maar op, bij ons vindt u een royale keus voor elk vertrek in uw huis. Ook vindt u een ruime keus in tapijt voor op uw trap.
Tapijt zorgt ten opzichte van laminaat voor rust in uw huis of kantoor.
Met onze eigen vakbekwame stoffeerders zorgen wij ervoor dat alles perfect gelegd wordt.
Ook voor projecten bent u bij ons aan het juiste adres.
Uiteraard kan de ingang afgewerkt worden met een schoonloopmat.
Wilt u uw tapijt reinigen met een Tapijtreiniger dan kunt u die bij ons huren.

Inspiration for living banner_300_100

Grote tapijt Actie!! op=op

Op onze voorraad tapijt hebben wij altijd doorlopende acties op bepaalde kwaliteiten. Kom gerust langs en neem stalen mee naar huis.

Antibacterieel en huisstofmijt dodend tapijt

Deze beschermlaag is diep in de vezels aangebracht, blokkeert op duurzame wijze bacteriën en nare luchtjes in het tapijt en vermindert indirect ook huisstofmijt. Balsan SilverCare® biedt een langdurige bescherming en draagt bij aan een gezond binnenklimaat.
Verschillende onafhankelijke en erkende laboratoria hebben de werking van Balsan SilverCare® aangetoond.Voor meer info klik hier.

Tapijt vind u bij Van den Berg INTERIEUR in de regio Kampen, Zwolle, Emmeloord, Dronten, Urk, Hattem, Hasselt en IJsselmuiden

Bij ons heeft u een ruime keuze uit de bekende merken:

Duurzaamheid van tapijt

Bij Desso werken ze volgens een groen business principe dat bekend staat als Cradle to Cradle®. Hiermee zet Desso een fundamentele stap vooruit op milieugebied.

Binnen dit principe willen ze producten ontwerpen en maken die ze kunnen terugnemen en die veilig gerecycled kunnen worden. Dit houdt in dat producten worden gemaakt van positief beoordeelde materialen, die makkelijk opnieuw gebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Deze producten zijn gemaakt in productieprocessen die gebruik maken van duurzame energie en bovendien waterbesparend en maatschappelijk verantwoord zijn. Ook hebbe we van Desso de betonlook tapijten.

Projectstoffering regio Kampen en Zwolle

Van den Berg Projectinrichting biedt een totaalpakket voor de inrichting van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en kantoren.
Onze activiteiten zijn: maatwerk raambekleding en vloerafwerking.
Wanneer er thuis of projectmatig iets moet gebeuren op het gebied van vloerbedekking, bent u ook bij ons aan het goede adres. Veel bedrijven, kantoren, winkels en scholen hebben wij al ingericht. Bekijk onze referenties
Ook voor projecten worden passende oplossingen geboden.
Heb u liever een pvc vloer in uw kantoor? Dit wordt ook door Van den Berg INTERIEUR verzorgd.

Kortom een ruimte met tapijt zorgt voor uitstraling. Kom naar onze showroom in IJsselmuiden om het uitgebreide assortiment tapijt te bekijken en te voelen. Voor een goed advies bent u bij ons aan het goede adres! Ook kunt u bij ons behangGordijnen en Raambekleding uitzoeken en daarmee het plaatje compleet maken.

Van den Berg INTERIEUR bied in de regio Kampen, Zwolle, Emmeloord en Dronten een ruime keus op het gebied van tapijt.