Gordijnen kopen in de regio Zwolle

Met mooie gordijnen kleed je de ruimte echt aan. Daarom vind je bij ons de beste stoffen met prachtige kleuren en dessins. Volg de laatste gordijntrends op de voet bij Van den Berg Interieur.

Gordijnen zijn een grote eyecatcher in huis. Door de grote oppervlakte bepalen ze voor een groot deel de sfeer in het vertrek. Dus kunt u beter niet over 1 nacht ijs gaan, maar komt u naar Van den Berg Interieur (de gordijnspecialist in de regio Zwolle) voor een gedegen advies!

Niet alleen de laatste modetrends zijn belangrijk, maar misschien nog wel veel meer uw eigen smaak. Om daarbij ook niet te vergeten dat de stijl van uw huis en uw inrichting van groot belang zijn om de juiste gordijnen bij uit te zoeken. Bij Van den Berg Interieur weten we als geen ander hoe we u daarin kunnen adviseren.

Gordijnen op maat:

Kies voor kwaliteit bij Van den Berg Interieur

Spelen met kleur en licht

Door te spelen met de kleuren die u kiest, kunt u veel verschil maken. Een donkere kleur gordijn geeft uw kamer een donkerdere uitstraling, waarbij het vertrek direct kleiner oogt. Gaat u voor frisse, lichte kleuren? Dan bereikt u juist het tegenovergestelde. Uiteraard geldt dit ook voor de patroontjes op de gordijnen. Gaat u voor 1 kleur of houdt u wel van bont? Ook dat heeft invloed! En dan hebben we het nog niet eens gehad over lichtinval. Wilt u uw (slaap)kamer goed kunnen verduisteren of wilt u juist alleen het zicht van buitenaf beperken? Uiteraard heeft dit invloed op uw materiaalkeuze. Van den Berg Interieur is de gordijnspecialist uit de regio Zwolle en wij weten dan ook als geen ander u hierin te adviseren.

Stoffen

Heeft u nog geen idee welke stof voor uw nieuwe gordijnen ideaal zijn? In IJsselmuiden, regio Zwolle, kunt u de gordijnen prachtig bekijken, voelen en samen met onze deskundige verkopers van gedachten wisselen. Wij adviseren u graag.

Gordijnen online bestellen in de regio Kampen en Zwolle

Gordijnen in Zwolle kopen: waarom dan naar Van den Berg Interieur?

U vraagt naar gordijnen in Zwolle kopen, en wij vragen u naar ons toe te komen. Toch doen wij dat niet zomaar. Waarom we zo brutaal zijn? Dat is een vraag waar maar 1 antwoord op mogelijk is: vakkennis, vriendelijk en professioneel advies en heel veel keuze. Door uw wensen aan ons kenbaar te maken, kunnen wij u goed helpen. Doordat wij een breed scala aan collecties en kwaliteitsmerken hebben, zit er altijd uw droomgordijn bij! Komt u vanuit Zwolle onze kant op, dan weet u zeker dat u de gordijn vindt die bij uw smaak, uw wensen en uw interieur past! Zowel praktisch gezien als passend. En als u dan toch in IJsselmuiden bent, dan kunt u het direct combineren met een fijn dagje uit in Kampen!

Meer dan 700 showbanen

In een winkel lijkt een dessin of een kleur anders dan bij u zelf thuis. Dat realiseren wij ons ook. Daarom kunt u showbanen meenemen naar uw eigen woning. Zo kunt u thuis rustig bekijken of de stof past bij uw interieur en er nog even rustig er over nadenken. We hebben maar liefst meer dan 700 showbanen! Dus is er keuze genoeg. 

Een gordijn op maat

Nog een voordeel om uw gordijnen bij Van den Berg Interieur te komen kopen: wij maken uw gordijnen op maat! Zo heeft u ook voor ramen met een vervelende afmeting of vorm altijd een prachtig gordijn!

Passend of praktisch? Het kan allebei!

Uiteraard wilt u prachtige gordijnen, die mooi zijn en helemaal matchen met uw interieur. Maar u verwacht ook dat ze bijvoorbeeld verduisterend zijn of dat u met uw gordijnen kunt spelen met de sfeer van uw vertrek. Een oud huis vraagt om een bepaalde allure. Zo zou u hiervoor geplooide, rijke stoffen kunnen kiezen. Bij een moderne inrichting kunnen juist witte, effen gordijnen prachtig staan of gaat u juist voor zwart of naturel? Een kleur, een patroon, het soort stof, maar ook welke plooi u kiest voor in uw gordijnen: het maakt allemaal verschil. Wij adviseren niet alleen, wij luisteren ook echt naar uw eigen wensen. En ook daarom is een reis vanuit Zwolle naar IJsselmuiden aan te raden als u op zoek bent naar de mooiste gordijnen!

Keuze gemaakt? Wij meten voor u!

Heeft u voor uw huis in Zwolle (of ergens anders uiteraard) de perfecte gordijn gevonden? U heeft de showbaan meegenomen naar huis en u weet het zeker: dit gaat het worden! Eén van onze medewerkers komt dan naar u in Zwolle toe om de maten op te nemen. Zo hoeft u ook niet bang te zijn dat er ergens iets fout gaat met de maatvoering! En kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe gordijnen! En daarmee bieden wij voor ‘gordijnen kopen Zwolle’ een veel mooier alternatief in onze winkel, op nog geen 15 km afstand! 

Hoe hang ik mijn gordijn op?

Hoe gordijnen opgehangen kunnen worden is uiteraard niet voor ieder gordijn gelijk. De ophangmogelijkheden van gordijnen kunt u hier vinden.

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen kopen is niet alleen maar aan te raden voor slaapkamers. Want ook in uw woonkamer kan het fijn zijn om dit type gordijnen te kopen. Verduisterende gordijnen en velours gordijnen zijn gordijnen die gemaakt zijn van een dikkere stof. Hiermee wordt het vertrek niet alleen donkerder. Maar het isoleert ook meteen een stuk beter. Zo houdt u in de zomer de zon goed buiten het huis en blijft het lekker koel. Maar in de winter houdt u de warmte juist binnen en kunt hierdoor energie besparen. Nog een voordeel: mensen kunnen van buitenaf niet door de gordijnen heen naar binnen kijken, zodat het nog meer privacy biedt. 

Uiteraard hebben wij ook in verduisterende gordijnen een mooi assortiment, zodat er ook voor u een passend gordijn te vinden is. Hierbij heeft u zelfs keuze uit alle soorten stoffen en vanzelfsprekend ook uit alle kleuren en maten.

In between gordijnen (inbetweens) en vitrages

Privacy is wel een vereiste, maar u wilt ook wel gewoon lekker naar buiten kunnen kijken? Dan zijn inbetweens misschien wel de juiste keuze voor u. Ook vitrage kan hierbij een oplossing zijn.

Vitrage is licht doorlatend, maar belemmert wel het zicht. Hierdoor is uw vertrek toch gewoon licht, maar heeft u wel meer privacy. Vitrage is te koop in allerlei materialen, kleuren en ook met de plooien kunt u meerdere kanten op. Gaat u voor stoer of juist voor chique? Kiest u voor linnen of bijvoorbeeld voor katoen? Ja, ook vitrage kan helemaal naar uw wensen aangepast worden.

Bij inbetweens zit je tussen overgordijnen en vitrage in (vandaar de naam). De draad is dikker, net als de weving. Hierdoor maakt een inbetween dan ook meer verschil in je kamer dan vitrage. Toch kan je ze niet vergelijken met echte overgordijnen, want ze zijn wel gewoon transparant. Hierdoor zal de lichtinval ook anders zijn. 

Duettes, plissé gordijnen en rolgordijnen

Als gordijnenspecialist in de regio Zwolle bieden wij vanzelfsprekend nog veel meer aan. Zo heeft u bij ons ook een ruime keuze uit duettes, plissé gordijnen en rolgordijnen. Meer over deze raamdecoratie vindt u op onze site. Wij zijn zelfs Luxaflex Inspiration Dealer. Meer hierover leest u onder het kopje Luxaflex.

Gordijnaccessoires en onderhoud

Ook voor gordijnaccessoires kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan rails en roedes, maar we bieden nog meer. Materialen om uw gordijnen te onderhouden of te repareren zijn eveneens bij ons verkrijgbaar. Een kleine greep uit dit assortiment is: gordijnhaken, onderdelen van roedes en rails, onderdelen van vouwgordijnen en trekstangen voor gordijnen.

De Berg Collectie: betaalbare kwaliteit gordijnen en inbetweens 

Wij hebben voor u een speciale collectie gordijnen en inbetweens samengesteld: de Berg Collectie. Deze onderscheidt zich met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U bent van harte welkom om deze collectie te komen bekijken.

 Topmerken

Zoekt  u een specifiek gordijnmerk? Hieronder ziet u welke kwaliteitsmerken Van den Berg Interieur in huis heeft.

 

Combineer uw bezoek met een dagje Kampen!

Komt u uit Zwolle, of misschien van nog verder weg, dan kunt u van uw bezoek aan onze winkel meteen een dagje uit maken. Want IJsselmuiden en Kampen zijn zeker een bezoek waard. Komt u naar ons toe, dan is het een optie om niet de auto maar de trein te pakken. Wij liggen namelijk op nog geen 100 meter van het centraal station. Zo wordt het helemaal een fijne dag. Uiteraard kunt u ook gewoon vanuit Zwolle met de auto komen, want parkeren kunt u zelfs gratis, namelijk op ons eigen terrein. Naast onze hartelijke ontvangst en uiteraard de pracht en praal van onze eigen winkel met al die mooie gordijnen, kunt u zich verheugen op een gezellig dag in de oude Hanzestad naast IJsselmuiden. Deze Middeleeuwse stad ademt nog altijd de sfeer uit van weleer. Prachtige kerken, oude straatjes en historische gebouwen geven u het gevoel terug in de tijd te zijn. En heeft u honger of lust u wel iets te drinken? Vanzelfsprekend kunt u hier ook heerlijk binnen u laten verrassen met de heerlijkste gerechten of bijvoorbeeld buiten op een terrasje genieten van uw kopje koffie (en uiteraard stiekem mensen kijken…). En ondertussen kunt u ook nog even na dromen (of nadenken) over de gordijnen die aan u voorbijgekomen zijn!

Maak een afspraak en kom langs!

U was op zoek naar ‘gordijnen kopen Zwolle’ en kwam bij ons terecht. We hopen dat u begrijpt waarom een rit naar IJsselmuiden de moeite waard is. Wilt u zeker zijn van een ruim assortiment, een professioneel advies, de mogelijkheid om thuis de stof te kunnen bekijken en uiteraard een prachtig eindresultaat, dan weten wij zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent! Maak een afspraak en kom snel langs om zo uw droomgordijn te vinden! En vergeet meteen niet even een bezoek te brengen aan Kampen!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA