Duette

Duettes

Bij Van den Berg interieur in Kampen en Zwolle

Energiebesparende stijl

Wist je dat tot 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis via de ramen kan ontsnappen? Daarom heeft Luxaflex de Duette Shades ontworpen. Deze houden je huis koel in de zomer en warm in de winter.

Onze nieuwste innovatie

Duette Architella® Shades – is uitgevoerd in een uniek cel-in-cel-ontwerp, met drie luchtstroken die je huis het hele jaar door uitstekend isoleren. Hierdoor wordt je huis energie-efficiënter en worden je ramen mooier

Klik hier om de gehele collectie te bekijken
Voor meer info over andere raamdecoratie klik dan hier.

 

Bekijk de nieuwste looks en kleuren

Onze nieuwe Duette Shades collectie is verkrijgbaar in een breed scala aan prachtige stoffen met speelse patronen en kleuren, zoals ons nieuwe Batiste Crushing-ontwerp, dat prachtig te combineren is met elke stijl. Of kies voor een subtiele textuur en een natuurlijke look met ons nieuwe Bamboo-ontwerp dat bij elke inrichting past.
Wat je stijl ook is, ons brede aanbod aan stoffen helpt je licht schitterend te regelen en de gewenste transparantie of privacy te creëren in elke afzonderlijke kamer.
Bovendien zijn de Shades zo compact ontworpen dat ze op bijna alle
soorten en vormen ramen passen, van het kleinste draai-kiepraam tot grote glazen schuifdeuren.
Van den Berg INTERIEUR de Luxaflex® deskundige kan je alle opties laten zien.

Kindveiligheid van een duette

Ontworpen met oog voor veiligheid. Wij beschouwen kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het maken van kindveilige producten voor woningen is een
integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. Van koordloze alternatieven tot volledig elektrische systemen, Luxaflex® biedt een keur aan innovatieve bedieningssystemen die zijn ontworpen met oog voor veiligheid, comfort en vormgeving.Bezoek onze Luxaflex® showroom voor deskundig
advies over de juiste bediening voor je ramen en woning.

LiteRise® bediening van een duette

Het revolutionaire Luxaflex® LiteRise® systeem maakt het ophalen en neerlaten van je Duette Shades gemakkelijker dan ooit. Je duwt ze simpelweg omhoog om ze op te halen en trekt eraan om ze neer te laten: je Duette® Shades stoppen exact waar je ze wilt hebben.

 

LiteRise® bediening van een duette

Het revolutionaire Luxaflex® LiteRise® systeem maakt het ophalen en neerlaten van je Duette Shades gemakkelijker dan ooit. Je duwt ze simpelweg omhoog om ze op te halen en trekt eraan om ze neer te laten: je Duette® Shades stoppen exact waar je ze wilt hebben.

 

 

SmartCord®

Het bekroonde Luxaflex® SmartCord® gebruikt een uittrekbaar koord dat altijd op dezelfde lengte blijft wanneer je je Duette® Shades opent of sluit.

 

 

PowerView® Motorisation bij een duette

Stel je een wereld voor waarin je raambekleding anticipeert op je behoeften en zichzelf automatisch aanpast om zo ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds de perfecte sfeer te creëren. Dat is het voordeel van PowerView® Motorisation.
Het enige wat je hoeft te doen is PowerView® programmeren met de PowerView® App op je smartphone of tablet om al je Luxaflex® producten af te stellen, of het nu gaat om een enkel raam of je hele woning. Van den Berg INTERIEUR kan je alle functies laten zien.
Bekijk de PowerView® Motorisation video voor o.a. de duette.