De pvc vloeren specialist in de regio Emmeloord en Urk

Pvc vloeren zijn niet meer weg te denken, ze zijn namelijk bijzonder sterk, vlak en vormvast.
Deze vloerbedekking leent zich daarom enorm voor intensief belopen ruimtes.
Deze vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en zijn daarom gemakkelijk te schoonmaken. Naast de “gewone” pvc vloer is er ook de click- pvc, beide  in onze showroom te bekijken.
Veel van deze vloeren bestaan uit stroken (houtstructuur) maar ook in plavuis tegels zijn deze te verkrijgen. Een goedkoper alternatief van Pvc vloeren zijn de vinyl vloeren, deze hebben vergelijkbare eigenschappen als PVC maar zijn minder hard en daarom niet geschikt voor elke ruimte.

 

Pvc vloer bij van den Berg INTERIEUR in IJsselmuiden leverd in de regio Emmeloord, Urk en Dronten tegen een aantrekkelijke prijs een pvc vloer

Bij ons heeft u de ruime keuze uit de bekende merken:

Vloerverwarming onder een pvc-vloer.

Vloerverwarming is voor deze kunststof vloer geen enkel probleem, ze geleiden uitstekend. Omdat vele vloeren een isolerende werking hebben, is de Pvc vloer een prima alternatief voor een andere harde vloer zoals laminaat als het gaat om vloerverwarming. Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. Onze vloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude voeten. Wij bieden PVC designvloeren aan met een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. U zal verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn. Maar ook marmoleum is t.o.v pvc vloer een uitstekend alternatief

Eigen PVC vloer samenstellen

Stel hier uw eigen pvc vloer samen

Voordelen Pvc vloeren

  • Zeer duurzaam product, hoge slijtvastheid
  • Geribbeld oppervlak, in gebruik stroef
  • Pvc vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming
  • Gemakkelijk in onderhoud en hygiëne
  • Gunstige prijs / kwaliteit verhouding t.o.v. overige vloeren
  • Dun materiaal hierdoor geen problemen met hoogte van deuren, enz.
  • Geen klos geluid zoals bij zwevende laminaat of parketvloeren
  • PVC kan strak tegen de plint of muur gelegd worden
  • Lange garantie
  • ESD normering, geschikt voor bijvoorbeeld operatiekamers

Kortom een PVC is de ideale vloer voor elk type gebruik. Kom naar onze showroom  in IJsselmuiden om het uitgebreide assortiment aan pvc stalen te bekijken en te voelen! In overleg kunt u stalen mee naar huis krijgen om zo de juiste keuze te maken welk type pvc vloer het beste bij uw interieur past.

Van den Berg INTERIEUR het adres voor PVC vloeren in de regio Kampen, Zwolle, Emmeloord, Dronten en Urk