Horrenactie !

Horrenactie !
horrenactie

Ongestoord genieten van frisse lucht, in de nazomer en lang daarna.

Laat de frisse nazomerbries ongestoord uw huis binnenstromen met onze horrenactie en geniet van een aangename omgeving met Luxaflex® Horren. Vanaf 21 augustus tot en met 30 september kunt u profiteren van een exclusieve aanbieding: maar liefst 20% korting op alle Luxaflex® Horren!

Wacht niet langer en maak uw woning klaar voor het najaar met deze speciale actie, geldig van 31 augustus tot en met 30 september 2023. Met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige horren, zorgt Luxaflex ervoor dat u de zomerse warmte kunt vasthouden en insecten buiten de deur houdt.

De 20% korting geldt op de verkoopadviesprijs, zoals Luxaflex Nederland die hanteert. Het maakt niet uit welk type hor u zoekt – van rolhorren tot plisséhorren en meer – alle Luxaflex® Horren zijn inbegrepen in deze unieke aanbieding.

Bij Inspiration dealer Van den Berg INTERIEUR staan onze experts voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw horren. Met ruime ervaring en kennis van Luxaflex-producten, kunnen zij u voorzien van advies op maat.

Wacht niet te lang, want deze actie is slechts beperkt geldig. Combineer comfort en stijl in uw woning met Luxaflex® Horren en maak gebruik van deze exclusieve aanbieding. Ontdek meer over onze horren en alle andere raamdecoratie-opties op onze website: www.vandenberginterieur.nl/ramen/horren

Geniet van de nazomer en profiteer van deze geweldige kans om uw huis te voorzien van de beste horren van Luxaflex®. Haal het beste uit uw interieur en zorg dat u klaar bent voor het najaar!

Samengevat:

  • 20% korting op alle Luxaflex® Horren: Profiteer van een exclusieve korting op hoogwaardige horren voor uw ramen en deuren.
  • Frisse lucht zonder insecten: Houd vervelende insecten buiten de deur terwijl u geniet van een continue frisse luchtstroom in huis.
  • Diverse horren voor elk raamtype: Kies uit een uitgebreid assortiment horren, waaronder rolhorren, plisséhorren en meer, geschikt voor elk type raam.
  • Comfortabel najaar: Met Luxaflex® Horren kunt u uw huis comfortabel en insectenvrij houden, zelfs na de zomerperiode.
  • Inspiration dealer Van den Berg INTERIEUR: Ontvang deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de perfecte horren voor uw interieur.
  • Tijdelijke actie: Deze unieke aanbieding loopt van 31 augustus tot en met 30 september 2023, dus profiteer snel van de korting.

Wij leveren de volgende kwaliteitsproducten van:

instagram @vandenberginterieur - Volg ons op Instagram
shutters
gordijnen
raamdecoratie
gordijnen