De mooiste betonlook pvc vloeren.

Eén van de grootste trends op interieurgebied is de betonlook pvc vloer. Of het nu in de woonkamer, keuken of slaapkamers is; overal kun je het toepassen.

Een betonvloer is erg mooi, maar kent ook veel nadelen. Van den Berg INTERIEUR heeft in 2018 een lijn betonlooktegels van PVC geïntroduceerd. Deze tegels zijn in vele kleuren verkrijgbaar en lijken op een echte betonvloer, met alle voordelen van PVC! De vloeren zijn warm, geluiddempend en gemakkelijk schoon te maken. De tegels worden strak tegen elkaar aan gelijmd. Dit alles maakt dat het een aaneengesloten geheel vormt, net als een echte betonvloer….

betonlook pvc vloer

Eigenschappen PVC Vloer

De pvc vloer is de laatste jaren steeds populairder aan het worden, na de kantoren en detailhandel wordt de pvc vloer nu ook veelvuldig gelegd (of de pvc vloer wordt zelf gelegd) bij particulieren in woningen. De pvc vloer leent zijn populariteit aan uiteenlopende producteigenschappen.

Onderstaand de voordelen van een pvc vloer:

Een pvc vloer is duurzaam welke voorzien is van een extra PU beschermlaag.
Een pvc vloer is hygiënisch en onderhoudsvriendelijk (stofzuigen en dweilen is voldoende).
Een pvc vloer heeft inmiddels natuurgetrouwe oppervlaktestructuren waardoor de pvc vloer een verbazingwekkende natuurlijke uitstraling heeft. Maar niet de nadelen heeft van een houten vloer zoals het onderhoud, beschadiginggevoeligheid en het werken van het hout met gevolg bijvoorbeeld ruimte tussen vloerdelen of bol staan.
De A-merken pvc vloer heeft een goede prijs- / kwaliteitsverhouding waarbij de PU toplaag (Polyurethaan coating) een belangrijke factor is, waardoor de slijtvastheid en krasvastheid wordt vergroot en zullen strepen en/of vuil minder snel zichtbaar zijn. Berkers Vloerenbedrijf heeft voor het A-merk MFLOR gekozen aangezien veelal bij B-merken de kwaliteit van de toplaag minimaal is.
Een pvc vloer is vochtbestendig. Dit maakt de pvc vloer ook uitermate geschikt voor de zogenaamde natte ruimten zoals de badkamer.
Vloerverwarming en PVC gaan uitstekend samen omdat PVC goed en snel geleid en gemakkelijk de omgevingstemperatuur aanneemt.
Een PVC vloer is in combinatie met juiste ondervloer meer geluidsdempend dan verplicht is (geldend bij regels appratementencomplexen).
PVC klikvloer is een vloer welke gemakkelijk zelf te leggen is en bij verhuizing kan worden meegenomen zonder schade. In huur woningen, tijdelijke winkelpanden, beursvloeren maar ook bejaardentehuizen een ideale oplossing waarbij de ondervloer direct kan worden opgeleverd (dus geen herstelwerkzaamheden naar oude status van de vloer).

Logo_centr

HouseofHappiness button klein

pvc vloer zwolle

pvc vloer kampen

vloerkleed zwolle

raamdecoratie zwolle

gordijnen zwolle

luxaflex zwolle