Cotap lanceert dit voorjaar een tweetal nieuwe Ambiant Laminaatcollecties. De Edition Collection bestaat uit planken met een steigerhouten look en kan gezien worden als een trendy product. In de Vintage Collection wordt gebruik gemaakt van de embossed in register techniek met een zichtbare en voelbare houtuitstraling. De decoren zijn zo realistisch dat zij nauwelijks van echt hout zijn te onderscheiden. Met de komst van deze twee Ambiant collecties breidt Cotap het succesvolle laminaatsegment nog verder uit.

De decoren van de Edition Collection hebben een steigerhouten look waarmee Ambiant een trendy product aanbiedt waar veel vraag naar is. Met een lengte van 128,6 cm en een breedte van 19,4 cm is dit een commercieel product dat voor een scherpe prijs wordt aangeboden. De Edition Collection bevat een viertal decoren variërend van licht tot wat donkerder of een combinatie hiervan. En heeft met een prijs van € 15,95 per m2 een scherpe prijs/kwaliteitverhouding.

 

Topproduct

Ook nieuw is de Vintage Collection en dat is een echt topproduct van Ambiant. De planken hebben door de embossed in register techniek een zichtbare en voelbare houtuitstraling en zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De 8 mm dikke planken zijn alle voorzien van een v-groef en worden geleverd in een lengte van 128,6 cm en een breedte van 19,4 cm in een viertal actuele decoren. Op de Vintage zit 20 jaar garantie en dit topproduct wordt in de markt gezet voor € 23,95 per m2. De scherpe introductieprijs bedraagt € 19,95 per m2.

 

Actie voor Elite Collection

De Elite Collection is een van de bestsellers van Ambiant en met 6 actuele decoren geeft deze collectie een ruime keus. De planken hebben een v-groef en zijn voorzien van het Megalock kliksysteem waardoor de installatie snel en solide kan plaatsvinden. Mes en groef zijn beschermd door een zogeheten Isowax laag, wat een betere bescherming tegen vocht geeft en het is eenvoudiger te verwerken. De Elite Collection wordt tijdelijk verlaagd van € 17,95 naar € 15,95 per m2.

 

Trendsetter

Met de twee nieuwe collecties Edition en Vintage plus de consumentenacties voor de Vintage en de Elite speelt Cotap in op de vraag naar laminaat dat zowel qua uitstraling als prijs veel gevraagd is. Het onderstreept de strategie van de groothandel uit Genemuiden om zijn leidende positie als trendsetter in de markt via het merk Ambiant wederom waar te maken. Naast het sterk markgerichte aanbod van het eigen merk Ambiant blijft Cotap ook leverancier voor de laminaatmerken BerryAlloc en Tarkett.